Tuesday, March 25, 2014

Απολυμάνσεις Σχολικών Κτιρίων

Οι ανησυχίες του κοινού σχετικά με την υγεία και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που συνδέονται με τις χημικές ουσίες αυξάνονται, ιδιαίτερα όταν τα εμπλέκονται παιδιά. Δεδομένου ότι το κοινό αποκτά  όλο και πιο μεγάλη επίγνωση των κινδύνων για την υγεία και την περιβαλλοντική επιβάρυνση  μπορεί να δημιουργήσει μια απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία.


Το ενδιαφέρον για μια εξίσου αποτελεσματική εναλλακτική λύση ελέγχου των παρασίτων  έχει αυξηθεί. Διευθυντές σχολείων και άλλα πρόσωπα που έχουν αρμοδιότητες λήψης αποφάσεων σχετικά με τον  ελέγχου των παρασίτων σε σχολικά κτίρια  θα πρέπει να γνωρίζουν όλες τις επιλογές ελέγχου των παρασίτων που έχουν στη διάθεσή τους. Είναι προς το συμφέρον όλων να μειωθεί η  έκθεση σε δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες,.

Μια απολύμανση βοηθάει να μειωθεί ο ενδεχόμενος κίνδυνος για την υγεία του ανθρώπου και για την προστασία από μια σημαντική απειλή για τη δημόσια ασφάλεια.

Παρεμποδίζει την απώλεια ή φθορά των δομών ή την περιουσία του σχολείου.

Αποτρέψτε τα παράσιτα από την εξάπλωση στην κοινότητα, ή φυτικών και ζωικών πληθυσμών.

Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής για τους φοιτητές και το προσωπικό.


 


Δρούμε προληπτικά και αναλαμβάνουμε και τον έλεγχο των φυτικών παράσιτων που αναπτύσσονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το σκάμα και τους υπόλοιπους χώρους πράσινου.


apolymaseis school



Απολυμάνσεις Σχολικών Κτιρίων

No comments:

Post a Comment