Tuesday, March 25, 2014

Απολυμάνσεις Πλοίων

Για την εταιρεία μας δεν αποτελούν πρόκληση οι εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα σύνθετα προβλήματα σε βιομηχανικούς χώρους καθώς και οι εφαρμογές απολύμανσης στα πιο δύσκολα σημεία. Λαμβάν υπόψη μας τις ιδιαίτερες συνθήκες και της απαιτήσεις των πελατών μας και με σεβασμό στα στενά χρονικά περιθώρια είμαστε σε ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο Κυριακές και αργίες. Επιλύουμε άμεσα το πρόβλημα σας ώστε να έχετε την ελάχιστη δυνατή χρονική καθυστέρηση.
Όπως όλοι πελάτες μας, έτσι και εκείνοι που χρειάζονται απολύμανση και υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων στις βάρκες και στα σκάφη τους ξέρουν ότι η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε μια υπηρεσία που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται κυμαίνονται από απολύμανση – μυοκτονία μίας φοράς ή ετήσια προγράμματα συντήρησης που έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν το σκάφος σας ελεύθερο από παράσιτα με τη σιγουριά και την ανταγωνιστική τιμή που ένα συμβόλαιο υποστήριξης με την εταιρια μας παρεχει.
Κοινά προβλήματα παρασίτων μπορούν να συμβούν σε σκάφη οποιουδήποτε μεγέθους. Τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες, ειδικά οι ψιλές, είναι συχνό πρόβλημα για τα σκάφη σε πολλές μαρίνες. Επιπλέον, οι τερμίτες ξηρού ξύλου και τα σκαθάρια επιτίθενται στο σκάφος σας αν είναι στο έδαφος ή ακόμα και στο νερό. Έχουμε αναπτύξει προγράμματα που αντιμετωπίζουν τα παράσιτα και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον. Αφήστε την πολύχρονη εμπειρία μας στην καταπολέμηση των παρασίτων να κάνει το έργο της και εσείς μπορείτε να απολαύσετε μια ωραία βαρκάδα.
Όσοι είστε της θεωρίας “κάν’ το μόνος σου” θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα προϊόντα απολύμανσης για στο σπίτι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε σκάφη για την καλύτερη προστασία των άλλων ανθρώπων, της ιδιοκτησίας σας και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά τα προϊόντα μπορούν να κάνουν το πρόβλημά σας ακόμη χειρότερο όταν χρησιμοποιούνται σε σκάφος. Είναι φθηνότερη και ασφαλέστερη λύση σε μακροπρόθεσμη βάση να χρησιμοποιήσετε μια έμπειρη εταιρεία για να απαλλαχθείτε από τα παράσιτα.


Φορτία πλοίων, πλοία (accommodation), εμπορευματοκιβώτια (Containers), επιβατικά πλοία, σκάφη αναψυχής


apolymansi se ploio1 apolymansi se ploio second apolymansi se ploio pest control apolymansi se ploio pest control giorgos apolymansi se ploio special spraying apolymantis taking rest











apolymansi se ploio Πιστοποιητικά Υγειονομικού Ελέγχου Πλοίων




Απολυμάνσεις Πλοίων

No comments:

Post a Comment