Tuesday, March 25, 2014

Απολύμανση Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Η απολυμαντική εταιρία Απολύμανσης Σταματίου προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική. Αν χρειάζεστε έλεγχο των πτηνών, μυοκτονίες, έλεγχο εντόμων ή μια πιο εξειδικευμένη υπηρεσία απεντώμοσης -επικοινωνήστε μαζί μας για τα περαιτέρω .

Καταλαβαίνουμε πόσο οδυνηρή και αποδιοργανωτική μπορεί να γίνει μια  προσβολή από παράσιτα και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση , έτσι πιστεύουμε σε μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με έμφαση στην πρόληψη των τρωκτικών, των εντόμων,  και όχι μόνο θεραπεία .

Λειτουργούμε με μια συμβουλευτική προσέγγιση , προτείνοντας λύσεις που ταιριάζουν σε συγκεκριμένους τύπους αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γυμναστήρια, κολυμβητήρια, γήπεδα και άλλα.  Καθώς και τις εμπορικές ανάγκες σας σχετικά με την διαθεσιμότητα του χώρου στο κοινό και όχι χρησιμοποιώντας μια ενιαία λύση του ελέγχου των παρασίτων για να ταιριάζουν σε όλους .

Παίρνουμε μια επιστημονική προσέγγιση για τη διαχείριση του ελέγχου των παρασίτων , χρησιμοποιώντας τις τεχνικές γνώσεις μας σχετικά με τα πρότυπα συμπεριφοράς εντόμων και ζώων  και τα ποσοστά μόλυνσης . Υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων και τα προϊόντα μας κυμαίνονται από θωράκιση των πτηνών για τον έλεγχο των τρωκτικών και προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης του ελέγχου των παρασίτων σε όλους τους τομείς, όπως: παραγωγή τροφίμων , του λιανικού εμπορίου τροφίμων , την εφοδιαστική και την αναψυχή.

Παράσιτα είναι ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα και χρειάζονται περιβαλλοντικές λύσεις .Την πάροδο του χρόνου μπορούν να γίνουν ανοσία σε ορισμένες θεραπείες, προκειμένου να έχουμε μια δέσμευση να αναπτύσσουν συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων .

Για την απολύμανση σε κολυμβητήρια πρέπει πάντα να λαμβάνονται συγκεκριμένα μετρά και διαδικασίες απολύμανσης μιας και η παρουσία χλωρίου μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα και επιπλοκές.

Ένα pdf αρχείο στα αγγλικά θα σας κατατοπίσει

Απολυμάνσεις Αθλητικών Εγκαταστάσεων210 76 22 111

Απεντομώσεις Αθλητικών Εγκαταστάσεων – 210 76 22 111

Μυοκτονίες Αθλητικών Εγκαταστάσεων – 210 76 22 111

Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων – 210 76 22 111

Αποπαρασίτωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων – 210 76 22 111




pest control sport facilities
Ένα τελειο γηπεδό ειναι τελειο οταν δεν εχει παρασιτα



Απολύμανση Αθλητικών Εγκαταστάσεων

No comments:

Post a Comment