Tuesday, March 25, 2014

Το καλοκαίρι έρχεται - Απολύμανση Τώρα!!!!

Ο καθένας μας ξέρει ότι η άνοιξη σηματοδοτεί την ανανέωση της ζωής.


Η άνοιξη και καλοκαίρι είναι μεγάλη στιγμή για να απολαύσετε την ύπαιθρο , αλλά είναι , επίσης, η εποχή  αιχμής για την ετήσια εμφάνιση παράσιτων  και τρωκτικών . Και δεν  μιλάμε απλά για  τζιτζίκια , αλλά και μύγες, κουνούπια , κατσαρίδες  ακόμη φιδια .Ανθισμένα λουλούδια και δέντρα γεμάτα με εντόμα. Ποντίκια και άλλα τρωκτικά γίνονται πιο ενεργά και οι πληθυσμοί τους αυξάνουν.

Έξω από το σπίτι σας , υπάρχει ένας μικρός μόνο κίνδυνος αν κάποιος διαταράξει μια μέλισσα ή σφήκα που προσπαθεί να εξασφαλίσει νέκταρ από ένα ανθοφόρο φυτό. Ωστόσο, σε κήπους και άυλες τα έντομα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν  ένα πραγματικό πρόβλημα.


Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν  την άνοιξη, αρχίζουν να εμφανίζονται και οι κατσαρίδες. Πρέπει να έχετε προνοήσει ώστε να μην φτάσουν στο σημείο που ως πλήρες έντομο αποκτούν την ικανότητα να πετάξουν να να εισβάλουν στο κτίριο από καμινάδες και άλλες εισόδους που είναι αδύνατο να προβλέψετε.


Θυμηθείτε : Διατηρήστε την κουζίνα σας καθαρή . Βάλτε τα τρόφιμα μακριά . Σιγουρευτείτε ότι τα παράθυρα κλείνουν  καλά . Και να κλείνετε  τα εξωτερικά φώτα , όταν δεν τα χρειάζεστε .

Τώρα ξέρετε  τι έρχεται , και πώς να το  κρατήσετε έξω από το σπίτι σας .



Το καλοκαίρι έρχεται - Απολύμανση Τώρα!!!!

No comments:

Post a Comment