Tuesday, May 6, 2014

Έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ από το σπίτι μια και καλή!!!



Έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ από το σπίτι μια και καλή




Οι κατσαρίδες είναι σίγουρα ένα από τα πιο αηδιαστικά πλάσματα στον κόσμο και είναι πραγματικά δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτά, απο τη στιγμή που θα εγκατασταθούν μέσα στο σπίτι μας. Δεν έχει σημασία πού ζείτε, είναι σίγουρο οτι θα υπάρχει έστω και μια κατσαρίδα μέσα στο σπίτι σου, για όσο διάστημα μένεις εκεί.

Πώς να διώξω τις κατσαρίδες; Έχετε φάει τίποτα και έχετε αφήσει ψίχουλα πάνω στην ταπετσαρία, ή πάνω σε βιβλία την ώρα που διαβάζατε; Ακόμα έχετε αφήσει για μέρες τρόφιμα μέσα σε πλαστικές σακούλες ή ο πάγκος της κουζίνας είναι βρώμικος; Τότε υπάρχει πρόβλημα. Οι κατσαρίδες, έλκονται από τα υπολείμματα τροφών μέσα στο σπίτι, ενώ αποτελούν κίνδυνο για τη διάδοση ασθενειών.


Υπάρχουν πολλά σπρέι και φάρμακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείμε από τις κατσαρίδες μέσα στο σπίτι, αλλά να ξέρετε πως θα υπάρχουν έξω απο αυτό ή γύρω απο μία αυλή. Τα σπρέι αυτά είναι ανθεκτικά και έχουν αποτελέσματα. Κάποιες φορές θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε πολλές φορές, αφού οι κατσαρίδες, θεωρούνται «μεταλλαγμένες», αφού επιβιώνουν σε πολύ σκληρές συνθήκες.

Οι κατσαρίδες όμως, επειδή όπως είπαμε είναι «ανθεκτικές», καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε συνέχεια σπρέι, γιατί το αέριο περιέχει δηλητηριώδεις ουσίες και είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Βάλτε στο σημείο που βρίσκονται, τροφές με φάρμακα μέσα, που μπορεί να τις σκοτώσουν. Αυτός είναι ένας φυσικός τρόπος για να διώξετε τις κατσαρίδες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Θα πρέπει ακόμα να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα:

Ανακαλύψτε που βρίσκονται οι κατσαρίδες.

Πρώτα απ “όλα θα πρέπει να εντοπίσετε το χώρο που βρίσκονται οι κατσαρίδες μέσα στο σπίτι. Τα κύρια σημεία είναι, στην κουζίνα, στο γκαράζ, ακόμη και στο μπάνιο. Μπορούν ακόμη και να εισέλθουν μέσω αεραγωγών και αποχέτευσης, που είναι και οι καλύτεροι χώροι για να ξεκινήσετε να ψάχνετε.

Πώς να διώξετε τις κατσαρίδες από την κουζίνα;

Λοιπόν, αν έχετε ψάξει καλά και έχετε δει οτι οι κατσαρίδες έχουν συγκεντρωθεί στην κουζίνα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα φάρμακο ειδικό και να το βάλετε σε τρόφιμα που τα έχετε περιτυλίξει με μία σακούλα. Θα φτάσουν ως εκεί και θα αναγκαστούν να φάνε.

athensmagazine




Απολύμανση κατσαριδες



Έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ από το σπίτι μια και καλή!!!

No comments:

Post a Comment